Partner in Business Development

Uw partner voor Business Development in Oost-Europa
woont bijna bij u op de hoek van de straat,
in Nederland.


In Oost-Europa zijn er voor het Nederlandse bedrijfsleven enorme mogelijkheden en uitdagingen. Kansen om uw markt te vergroten. Met kwaliteitsproducten van Nederlandse bodem. Zowel voor de consumentenmarkt als ook voor de kapitaalgoederenmarkt.

Als uw onderneming deze uitdagingen wenst aan te gaan door deze enorme groeimarkt te gaan bewerken dan heeft u absoluut hulp nodig van ervaren Oost-Europa specialisten om lokaal uw weg te vinden.


Een kenner bij uitstek is Dr. Oksana Titova,  eigenaresse van Kamerton, een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in zakendoen met en in Oost-Europa. Voor u een Partner in Business Development.

Kamerton brengt twee werelden bij elkaar. Een Nederlandse onderneming die Ooet-Europa expertise en know-how importeert en exporteert. Expertise en know-how die u als starter de weg helpt vinden achter de horizon van deze voor u onbekende wereld. Sinds jaar en dag helpt Kamerton op deze wijze Nederlandse bedrijven met het zakendoen in Oost-Europa.

Naast het agentschap en de handelsonderneming is Kamerton ook gespecialiseerd in vertalen en tolken. Zo is Oksana Titova een beedigd vertaler en tolk Russisch - Nederlands, Nederlands - Russisch actief voor de tolkencentra's, rechtbank, advocaten, belastingadviseurs, bedrijven en vluchtelingen.

Kamerton vertegenwoordigt als agentschap enkele gerenommeerde bedrijven. Zo is ze op de Voormalise Sovjet-Unie markt actief voor Heering (Vaassen), De Boer (Wijchen), Stafier (Zevenaar) en Profigreen BV.

link1                      link2                           link 3