Intensieve cursus Russisch

 Mevrouw Titova biedt intensieve cursus Russisch aan!

Taalcursus Russisch kan bij u, in zeer prettige sfeer bij Kamerton kantoor of via Skype gevolgd worden. Mevrouw Titova geeft cursus voor deze exotische rijke taal van de beroemde schrijvers en dichters zoals Tolstoi, Dostoevski, en Poesjkin.

Dr. Oksana Titova is een auteur van taalcursus Russisch voor NHA, ervarende docent  Russisch.  Zij geeft  Russisch onderwijs bij NHA en ontwikkelt een cursus op maat voor iedere nieuwe cursist.

Zij heeft verschillende opleidingen met succes afgerond, onder andere  Exportmanagement van de Federatie voor Nederlandse Export, Gerechtstolk-opleiding bij het Instituut van Gerechtstolken en -vertalers. Bovendien heeft zij de wetenschappelijke titel doctoreconoom behaald met haar dissertatie over internationale bedrijven. Economische artikelen van haar hand zijn gepubliceerd in de Oost-Europese en de Nederlandse boeken en tijdschriften. Vanaf eind 1997 is zij tevens als beëdigd vertaler en gerechtstolk Russisch-Nederlands, Nederlands-Russisch actief voor de rechtbank, advocaten, musici,  internationaal handelende ondernemingen en vluchtelingen.

Omdat zij meer dan 25 jaar eigen zaak Kamerton te Venray heeft (export en import, vertalingen en taalonderwijs Russisch) weet zij hoe belangrijk voor haar Nederlandse partners en vrienden kennis van Russische taal is. Om te reizen, contacten te leggen is taalkennis onmisbaar. In haar lessen heeft zij bewust een aantal thema’s voor ondernemers geschreven. De cursusdialogen werden door haar en haar man (native sprekers) in studio ingesproken.

Door haar enorme liefde voor cultuur en vooral klassieke muziek worden tijdens cursussen zeker leuke culturele onderwerpen besproken.

Hebt u de hele cursus bestudeerd dan kunt u zeker in landen van de voormalige Sovjet-Unie makkelijk communiceren en plezier aan de taal beleven tijdens een vakantie of een zakenreis. De taalcursus Russisch wordt in Venray in haar kantoor “Kamerton” op de Dr. Kortmannweg 21 te Venray gegeven.

Schrijf je in voor de taalcursus Russisch en ontvang 5 euro korting voor een van de concerten met klassieke muziek, eigen composities en moderne muziekproducties van pianovirtuoos Rangel Silaev.

Locatie: bij u, op kantoor “Kamerton” op de Dr. Kortmannweg 21 te Venray of via skype. Aanmeldingen via e-mail kamerton@wxs.nl of t. 0653427123